Susanne Wallin

Susanne Wallin ny i Norrbottens Handelskammares styrelse

24 maj 2021

Susanne Wallin, ägare och vd för Haparanda Stadshotell, har valts in till ny ledamot i Norrbottens Handelskammares styrelse från den 11 maj 2021.

Susanne är ägare och vd för Haparanda Stadshotell, ett av sekelskiftets mest berömda hotell och Swedish Lapplands äldsta Stadshotell.

Susanne bidrar med sin kompentens och erfarenhet från besöksnäringen och sin förankring i östra Norrbottens näringsliv. Susanne tillför även viktiga framtidsperspektiv i styrelsens arbete, säger styrelsens ordförande Tomas Lejon.

Att få möjligheten till att bidra och representera en av Norrbottens viktigaste företagsorganisationer är ett hedersuppdrag som var omöjligt att säga nej till. Jag hoppas att jag kan bidra med min erfarenhet inom företagsamhet, organisationsutveckling samt inom internationell handel och allt vad det innebär för Norrbottens bästa, säger Susanne Wallin.

Styrelsen för Norrbottens Handelskammare representerar medlemsföretagen och bidrar med ytterligare kompetens och perspektiv till Handelskammarens arbete. Norrbottens Handelskammares årsmöte ägde rum digitalt den 11 maj 2021 (det andra digitala årsmötet på Handelskammarens 116 åriga historia).

Vid samma tillfälle genomfördes val av ordförande och två vice ordföranden för Norrbottens Handelskammare, med en mandatperiod om ett år. Norrbottens Handelskammare styrelse består av 5 ledamöter samt den verkställande direktören enl. stadgarna. Fullmäktige består av 16 ledamöter.

Norrbottens Handelskammares styrelse:

Ordförande: Tomas Lejon, Aktiebolaget Loglum

Vice ordförande: Jonas Lundström, Adaptive Strategy Group Sweden AB
Vice ordförande: Ulrika Nilsson, Piteå Port & Hub

Ordinarie ledamot: Magnus Edin, Lindbäcks Bygg AB

Ordinarie ledamot: Susanne Wallin, Haparanda Stadshotell

Ordinarie ledamot: Linda Nilsson, Norrbottens Handelskammare

Fler nyheter

Gemometrics
10 maj 2021

GEMOMETRICS SKILJER NATURLIGA STENAR FRÅN SYNTETISKA

TEXT: NICLAS SAMUELSSON · FOTO: GEMOMETRICS Artikeln i sin helhet hittar ni i Handelskammarens exportmagasin Global Utsikt Ädelstenar förknippas ofta...

Internationell handel
20 apr 2021

Krönika: Kompetensförsörjning – framtidens utmaning

De senaste månaderna har nyheter om investeringar i Norrbotten avlöst varandra. Det rör sig om hundratals miljarder som ska satsas...

Krönikan
20 apr 2021

Norrbottens Handelskammare kommenterar Infrastrukturpropositionen.

Infrastrukturminister Tomas Eneroth och miljö- och klimatminister Per Bolund presenterade regeringens infrastrukturproposition under en presskonferens i fredags den 16 april....

InfrastrukturNyheter