Regional Exportsamverkan

Regional Exportsamverkan utgörs i Norrbotten av sju exportfrämjande organisationer som tillsammans hjälper dig med ditt företags exportsatsning och internationalisering.

Oavsett vilken av de samverkande organisationerna du kontaktar så är vår målsättning att snabbt sätta dig i kontakt med rätt person för att du ska få svar på dina frågor och så bra vägledning som möjligt.

Vi som ingår i Exportsamverkan Norrbotten är:

  • Norrbottens Handelskammare (samordnande)
  • Business Sweden
  • Exportkreditnämnden
  • IUC Norr
  • Almi
  • Arctic Business
  • Enterprise Europe Network via LTU Business

Se även filmklippet nedan om vad vi på Regional Exportsamverkan Norrbotten kan hjälpa ditt företag med.

Hitta rådgivning och stöd på verksamt.se

Du som vill expandera utomlands kan också hitta olika typer av stöd och erbjudanden via söktjänsten Rådgivning och stöd för dig som vill importera eller exporteraverksamt.se/utland. Filtrera din sökning efter dina behov (vad du vill ha hjälp med, bransch och län eller kommun). Där hittar du även kontaktuppgifter till alla som ingår i Regional Exportsamverkan Norrbotten.

Det regionala exportfrämjandet spelar en viktig roll för att stötta små och medelstora företag i att nå sin exportpotential, oberoende av var i landet och i vilken bransch de befinner sig i. För att bättre möta företagens internationaliseringsbehov samverkar flera aktörer med varandra. Arbetet utgår från regionens förutsättningar, vilket betyder att det kan se olika ut i olika regioner.

Läs mer om regional exportsamverkan på Tillväxtverkets hemsida.

 

 

 

 

 

 

STÖD FÖR DITT FÖRETAG

Kontaktuppgifter

För ytterligare information om Regional Exportsamverkan kontakta Norrbottens Handelskammare.
Sabrina Suikki, Samordnare Internationella Affärer / Regional Exportsamverkan
E-post: [email protected]