Logistikdag Norr 2023

Den 15 november är det dags för elfte upplagan av Logistikdag Norr där vi återigen sätter fokus på norra Sveriges transportinfrastruktur ur ett globalt perspektiv. Årets tema är från plan till handling.

Under dagen fokuserar vi på utveckling som sker i norra Sverige där näringslivet gör miljardinvesteringar i fossilfria och cirkulära industrier och ställer detta i relation till utvecklingen av norra Sveriges infrastruktur under det senaste decenniet. Vi diskuterar norra Sveriges förutsättningar, möjligheter och behov för att realisera den hållbara omställning och de infrastruktursatsningar som behövs för att möjliggöra denna omställning. Vi lyfter goda exempel på företag som arbetar framgångsrikt med hållbar logistik, diskuterar hur beslutsfattare och det offentliga agerar möjliggörare för en samhällsutveckling & infrastruktur som möter näringslivets satsningar.

Logistikdag Norr är en högnivåkonferens som sammanför näringsliv, politik och akademi från Sverige, Finland och Norge för att tillsammans stärka företagens konkurrenskraft. Huvudsakligen sker konferensen på svenska med undantag för vissa sessioner på engelska.

Logistikdag Norr är ett årligt återkommande arrangemang som anordnas av Norrbottens Handelskammare, Botniska korridoren samt Byggföretagen. Initiativtagare är Norrbottens Handelskammares Logistikråd som består av 13 logistikchefer från länets tyngsta godstransportaktörer.

 

ANMÄL DIG HÄR

 

MER INFORMATION

 

Mer information följer gällande program kommer inom kort.

Den 15 november öppnar registreringen 08.30, programmet börjar 09.00 och avslutas 17.00 med efterföljande nätverksmingel.

 

NYTT FÖR I ÅR är att vi bjuder in er att medverka på en nätverksmiddag för att träffa andra deltagare och talare kvällen innan konferensen. Mer information i anmälningsformuläret, ingen extra kostnad tillkommer och vänligen observera att det är begränsat antal platser.

 

PROGRAM

Mer information följer inom kort.

 

Planerar du att delta på Logistikdag Norr & behöver övernatta? Vi samarbetar med en rad hotell enligt nedan.

Elite Stadshotellet Luleå
Enkelrum 1495kr per natt
Bokas via länk

Hotell Savoy
Enkelrum 1695kr per natt
Bokningskod 154084
Bokas via mejl

Clarion Sense Luleå
Enkelrum 1795kr per natt
Bokningskod 27232
Bokas via mail

MÖT VÅRA TALARE

Carl Wangel

Moderator på Logistikdag Norr 2023. Carl Wangel jobbar som Governmental Relations Manager på SSAB.

Ulrika Heie

Ulrika är en av talarna på Logistikdag Norr. Ulrika är riksdagsledamot och ordförande i trafikutskottet samt infrastrukturpolitisk talesperson för Centerpartiet.

Paavo Syrjö

Paavo är en av talarna på Logistikdag Norr.

Paavo Syrjö jobbar som Vice-VD vid Byggnadsindustrin RT (Finlands motsvarighet till Byggföretagen). Sedan 20 år jobbar han också som VD vid INFRA rf, som hör till Byggnadsindustrin RT och är en branschorganisation för schakt- och infraentreprenörer.

Maria Signal Martebo

Maria är en av talarna på Logistikdag Norr.

Maria arbetar som VD på Alstom.

Anders Dahl

Anders är en av talarna på Logistikdag Norr.

Anders Dahl är VD på Luleå Hamn.

Maria Jalvemo

Maria är en av talarna på Logistikdag Norr.

Maria arbetar som programledare för Fossilfritt Övre Norrland på Svenska Kraftnät.

Lars Karlsson

Överste Lars Karlsson är en av talarna på Logistikdag Norr.

Överste Lars Karlsson är chef för Norra Militärregionen sedan mars 2021. Han är markterritoriell chef över dem fyra norra länen.

<br />
<b>Warning</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/srv/users/serverpilot/apps/norrbottens-handelskammare/public/wp-content/themes/norrbottens-handelskammare/lib/page-builder.php</b> on line <b>118</b><br />

Anna Broman

Anna Broman är en av talarna på Logistikdag Norr.

Anna Broman är bostadspolitisk expert på Byggföretagen.

FLER TALARE PRESENTERAS INOM KORT

SAMARBETSPARTNERS LOGISTIKDAG NORR 2023

 

Norrbottens Handelskammares Logistikråd