Månadens medlemsföretag: Lindströms Transport – På en hållbar väg sedan 1957

22 oktober 2020

Lindströms Transport är det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och leder utvecklingen mot en hållbar transportnäring. Ända sedan Åke Lindström 1957 startade det som idag är Lindströms koncernen, har drivkraften varit att göra rätt för sig i alla lägen. Företaget tror på ett hållbart företagande med långsiktiga investeringar i verksamheten och sina medarbetare.

 

Genom att skapa ett välmående bolag med motiverade medarbetare kan vi leverera goda resultat för oss, våra samarbetspartners och uppdragsgivare, säger Andreas Lindström, VD på Lindströms Transport

 

Vi har passat på att ställa några frågor till Andreas.

 

Vad är det som är unikt med Lindströms Transport och som skapar framgång?

Det som gör oss unikt är våra medarbetare. Transport är en lagsport och i vårt team är alla unika människor med olika bakgrund, egenskaper och personligheter, som tillsammans skapar en oslagbar helhet. Det är laget som varje dag, året om levererar ett gott resultat för oss och våra uppdragsgivare.

 

Hur har medlemskapet i Norrbottens Handelskammare stöttat/hjälpt Lindströms Transport

För oss har stödet från Norrbottens Handelskammare gjort att vi kommit i kontakt med många likasinnade. Det har fungerat som en mötesplats där unga drivna företagare kan nätverka, knyta kontakter och byta erfarenheter.

 

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg?

Det som begränsar oss just nu är att hitta rätt människor, för oss spelar det ingen roll om du har mångårig erfarenhet eller är hel ny i branschen, det viktiga är hur du är som person. För oss är rätt inställning är lika värdefull som yrkeserfarenhet.

 

Lindströms Transport har både varit samverkanspartners och deltagit på Logistikdag Norr. Vad betyder det evenemanget för er?

En bra mötesplats som ger möjlighet att diskutera och knyta kontakter för samverkan i branschfrågor som kommer att påverka oss framåt.

 

Läs mer om Lindströms Transport på www.lindstromstrp.se

Fler medlemsföretag

19 apr 2021

Månadens medlemsföretag: Cygni

Redan när Cygni startade 2006 hade vi en tydlig vision, vi ville vara den bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa...

Månadens medlemsföretagNyheter
03 feb 2021

Månadens medlemsföretag: Wibax

Wibax säljer, köper in, processar och distribuerar flytande kemiska produkter och biooljor till basindustrin i Europa. Vi är också problemlösare...

Månadens medlemsföretag
14 dec 2020

Månadens Medlemsföretag: MGB Energy Consulting

Efter närmare 40 år inom Vattenfall med flera olika ledande befattningar startade Mats Brännström konsultföretaget MGB Energy Consulting i början...

InfrastrukturMånadens medlemsföretagNyheter