Månadens medlemsföretag: Lindströms Transport – På en hållbar väg sedan 1957

22 oktober 2020

Lindströms Transport är det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och leder utvecklingen mot en hållbar transportnäring. Ända sedan Åke Lindström 1957 startade det som idag är Lindströms koncernen, har drivkraften varit att göra rätt för sig i alla lägen. Företaget tror på ett hållbart företagande med långsiktiga investeringar i verksamheten och sina medarbetare.

 

Genom att skapa ett välmående bolag med motiverade medarbetare kan vi leverera goda resultat för oss, våra samarbetspartners och uppdragsgivare, säger Andreas Lindström, VD på Lindströms Transport

 

Vi har passat på att ställa några frågor till Andreas.

 

Vad är det som är unikt med Lindströms Transport och som skapar framgång?

Det som gör oss unikt är våra medarbetare. Transport är en lagsport och i vårt team är alla unika människor med olika bakgrund, egenskaper och personligheter, som tillsammans skapar en oslagbar helhet. Det är laget som varje dag, året om levererar ett gott resultat för oss och våra uppdragsgivare.

 

Hur har medlemskapet i Norrbottens Handelskammare stöttat/hjälpt Lindströms Transport

För oss har stödet från Norrbottens Handelskammare gjort att vi kommit i kontakt med många likasinnade. Det har fungerat som en mötesplats där unga drivna företagare kan nätverka, knyta kontakter och byta erfarenheter.

 

Vad är det viktigaste för er just nu för att kunna ta nästa steg?

Det som begränsar oss just nu är att hitta rätt människor, för oss spelar det ingen roll om du har mångårig erfarenhet eller är hel ny i branschen, det viktiga är hur du är som person. För oss är rätt inställning är lika värdefull som yrkeserfarenhet.

 

Lindströms Transport har både varit samverkanspartners och deltagit på Logistikdag Norr. Vad betyder det evenemanget för er?

En bra mötesplats som ger möjlighet att diskutera och knyta kontakter för samverkan i branschfrågor som kommer att påverka oss framåt.

 

Läs mer om Lindströms Transport på www.lindstromstrp.se

Fler medlemsföretag

10 dec 2021

Månadens medlemsföretag: Curatina

Med närmare 30 år i branschen har Curatina stor erfarenhet av att utveckla verksamheter med olika insatser för individer, grupper...

Månadens medlemsföretag
Maine Granström
22 sep 2021

Månadens medlemsföretag: NEX Travel

NEX Travel är ett norrbottniskt reseföretag som startade 1975. Ägare är Alviks Service AB. NEX Travel har huvudkontoret i Luleå...

Månadens medlemsföretagNyheter
22 jun 2021

Månadens medlemsföretag: Norrbottens Destilleri

Med bas i Töre producerar de prisbelönt gin som marknadsför en bit av Norrbotten ut mot världen. Möt månadens medlemsföretag:...

Internationell handelMånadens medlemsföretag