Evenemang

Logistikdag Norr

Den 11 november är det dags för Logistikdag Norr där vi sätter fokus på norra Sveriges transportinfrastruktur i ett globalt perspektiv. Logistikdag Norr är en viktig arena för näringsliv, politiker, myndigheter och akademi för att tillsammans stärka företagens konkurrenskraft.

I år sker evenemanget i ett digitalt format. Från studion i Luleå lyfter vi fram och diskuterar aktuella ämnen under temat Nystart för framtidens transportsystem. Vi tar avstamp i frågor som infrastrukturinvesteringar, hållbarhet för stärkt konkurrenskraft och norra Sveriges betydelse inom EU.

Talare under dagen kommer vara Cecilia Malmström, Gästprofessor vid Handelshögskolan i Göteborg, Erik Bergkvist, Europaparlamentariker, Mattias Goldmann, Hållbarhetschef Sweco och Infrastrukturminister Tomas Eneroth.

Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs för att få ta del av länk till sändningen.

Anmäl dig redan idag via länken.

Mer information om dagen hittar du här 


Logistikdag Norr är ett årligt återkommande arrangemang som anordnas av Norrbottens Handelskammare, Byggföretagen samt Botniska korridoren. Initiativtagare är Norrbottens Handelskammares Logistikråd som består av 12 logistikchefer från länets tyngsta godstransportaktörer.

 

Datum:
11 november

Tid:
10:00 - 12:00

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till sändning
Anmäl dig här!