Varmt välkommen Sabrina till Norrbottens Handelskammare

21 mars 2022
Fotograf: Linda Dahlqvist Photography.

Vi är glada och stolta över att kunna presentera Sabrina Suikki som vår nya kollega på Norrbottens Handelskammare. Sabrina kommer att arbeta som samordnare för internationella affärer.

– Sabrina har en mycket gedigen bakgrund och kommer tillsammans med teamet på Norrbottens Handelskammare att bidra till att Norrbottens Handelskammare utvecklas ytterligare i sin roll som oberoende näringslivsorganisation i Norrbotten, säger Linda Nilsson, VD Norrbottens Handelskammare.

Sabrina har gedigen erfarenhet som senior konsult, affärsutvecklare och affärsjurist. Med hennes tidigare konsult-och styrelseuppdrag, med fokus på tillväxtföretag, startups, social hållbarhet och samhällsnyttiga non-profits, har Sabrina god erfarenhet av både gränsöverskridande affärsverksamhet och management. Sabrina är även flerspråkig och kan vid globala sammanhang växla mellan finska, svenska, engelska och franska.

– Få tjänster erbjuder samma gränslösa möjligheter och befinner sig på samma sätt mitt i händelsernas epicentrum. Därför känns det både spännande och utvecklande att få möjligheten att bidra med min kompetens och erfarenhet till Norrbottens Handelskammare och deras medlemsföretag. Som född och uppvuxen i Finland och med studier i Frankrike ser jag särskilt fram emot att förstärka vår gränsöverskridande samverkan i norr.” säger Sabrina Suikki, samordnare internationella affärer, Norrbottens Handelskammare.

Sabrinas första dag är måndag 21 mars. Hon ersätter Elin Stenvall som går vidare efter två år på Norrbottens Handelskammare.

Fler nyheter

15 mar 2022

Nytt initiativ för företag som vill exportera och rekrytera talanger

Norrbottens Handelskammare och Region Norrbotten ska i projektet LUX samarbeta för att stötta företag som vill växa genom internationalisering. Projektet...

Internationell handelKompetensNyheter
03 mar 2022

Är Boden-Luleå dragloket för hela Norrbotten?

Krönika Linda Nilsson, vd Norrbottens Handelskammare Norra Sverige är just nu skyltfönstret ut mot övriga världen när det gäller den...

KrönikanNyheter
01 mar 2022

Så påverkas ditt företag – för dig som handlar med Ryssland eller Ukraina

Rysslands anfall på Ukraina har förutom det mänskliga lidandet lett till kraftigt utökade sanktioner från bland annat EU:s sida. Det...

Internationell handelNyheter