Evenemang

Trade Talks: USA

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Den 10 november kommer vi tillsammans med experter att ta tempen på den amerikanska marknaden

USA – landet som är världens största ekonomi och även världens största importör av varor och tjänster. Därtill världens största konsumentmarknad med 325 miljoner människor. För Sverige är USA den största exportmarknaden utanför EU och därmed en av de viktigaste marknaderna för svenska företag.

Välkommen till ett webinar där vi sätter fokus på USA. Tillsammans med experter på området får vi en uppdatering kring aktuellt läge, affärsmöjligheter och marknadens fortsatta utveckling. De kommer även ge svar på frågorna vad man som svenskt företag bör tänka på vid export till USA, framgångsfaktorer på marknaden och reda ut om det finns några handelshinder.

På scen

TBA

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Ta del av 4 marknader under 2022:
För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Pris: Trade Talks är kostnadsfritt

Trade Talks kan ses som en prenumerationstjänst. Du kan närsomhelst under året registrera dig genom att anmäla dig till ett Trade Talks-event. Du är då automatiskt anmäld till alla 4 st webinarier. Det är kostnadsfritt och du och ditt företag får tillgång till samtliga webinars via vår onlinetjänst.

Innan varje webinars kommer de som registrerat en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.


Trade Talks by Swedish Chambers är ett initiativ av Sveriges regionala handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län  Mellansvenska Handelskammaren  Handelskammaren Mittsverige  Handelskammaren Mälardalen Norrbottens Handelskammare 

Stockholms Handelskammare  Handelskammaren Värmland  Västerbottens Handelskammare  Västsvenska Handelskammaren  Östsvenska Handelskammaren 

Datum:
10 november

Tid:
09:00 - 10:30

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till webinar
Anmäl dig här!