Evenemang

Trade Talks: USA

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Den 10 november kommer vi tillsammans med experter att ta tempen på den amerikanska marknaden

USA – landet som är världens största ekonomi och även världens största importör av varor och tjänster. Därtill världens största konsumentmarknad med 325 miljoner människor. För Sverige är USA den största exportmarknaden utanför EU och därmed en av de viktigaste marknaderna för svenska företag.

Välkommen till ett webinar där vi sätter fokus på USA. Tillsammans med experter på området får vi en uppdatering kring aktuellt läge, affärsmöjligheter och marknadens fortsatta utveckling. De kommer även ge svar på frågorna vad man som svenskt företag bör tänka på vid export till USA, framgångsfaktorer på marknaden och reda ut om det finns några handelshinder.

På scen

TBA

TRADE TALKS BY SWEDISH CHAMBERS

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ av Sveriges regionala handelskammare och en serie av kostnadsfria webbinarier som gästas av erfarna experter från vårt världsomspännande nätverk. Genom Trade Talks får du tillgång till de senaste uppdateringarna och analyserna om aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag och organisationer som ger sin bild och lärdomar. Du väljer själv om du vill se dem live eller digitalt i efterhand.

Ta del av 4 marknader under 2022:
För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Pris

Trade Talks är kostnadsfritt.

 


Trade Talks by Swedish Chambers är ett initiativ av Sveriges regionala handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län  Mellansvenska Handelskammaren  Handelskammaren Mittsverige  Handelskammaren Mälardalen Norrbottens Handelskammare 

Stockholms Handelskammare  Handelskammaren Värmland  Västerbottens Handelskammare  Västsvenska Handelskammaren  Östsvenska Handelskammaren 

Datum:
10 november

Tid:
15:00 - 16:30

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till webinar
Anmäl dig här!