Evenemang

Trade Talks: UK

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Den 22 juni fokuserar vi på Storbritannien. Storbritannien är fortsatt efter Brexit en av Sveriges viktigaste handelspartners.

Genom svenska handelskammaren i London ger vi dig en uppdatering kring Storbritanniens utveckling och affärsmöjligheter inom de olika branscher som är på frammarsch. Likaså har vi med oss experter kopplat till Brexit som ger en uppdatering, hur svenska företag påverkas och vad ni behöver tänka på.

PÅ SCEN

Peter Sandberg, Chief Executive, Swedish Chamber of Commerce for the UK
Emma Sävenborg, Brexit lead, Kommerskollegium
Peter Hellman, Expert export- & importteknik, Västsvenska Handelskammaren

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Ta del av 4 marknader under 2022:

22 juni | UK
13 Sep | Finland
13 Okt | Sydkorea
9 Nov | USA

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Pris: Trade Talks är kostnadsfritt

Trade Talks kan ses som en prenumerationstjänst. Du kan närsomhelst under året registrera dig genom att anmäla dig till ett Trade Talks-event. Du är då automatiskt anmäld till alla 4 st webinarier. Det är kostnadsfritt och du och ditt företag får tillgång till samtliga webinars via vår onlinetjänst.

Innan varje webinars kommer de som registrerat en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.


Trade Talks by Swedish Chambers är ett initiativ av Sveriges regionala handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län  Mellansvenska Handelskammaren  Handelskammaren Mittsverige  Handelskammaren Mälardalen Norrbottens Handelskammare 

Stockholms Handelskammare  Handelskammaren Värmland  Västerbottens Handelskammare  Västsvenska Handelskammaren  Östsvenska Handelskammaren 

Datum:
22 juni

Tid:
09:00 - 10:30

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till webinar
Anmäl dig här!