Evenemang

Trade Talks: UK

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Den 22 juni fokuserar vi på Storbritannien. Storbritannien är fortsatt efter Brexit en av Sveriges viktigaste handelspartners.

Genom svenska handelskammaren i London ger vi dig en uppdatering kring Storbritanniens utveckling och affärsmöjligheter inom de olika branscher som är på frammarsch. Likaså har vi med oss experter kopplat till Brexit som ger en uppdatering, hur svenska företag påverkas och vad ni behöver tänka på.

PÅ SCEN

Peter Sandberg, Chief Executive, Swedish Chamber of Commerce for the UK
Emma Sävenborg, Brexit lead, Kommerskollegium
Peter Hellman, Expert export- & importteknik, Västsvenska Handelskammaren

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

Som prenumerant på Trade Talks får du tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar. Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor gällande export och import.

Ta del av 6 marknader under 2022:

17 Maj | Sydafrika
22 juni | UK
13 Sep | Finland
13 Okt | Sydkorea
9 Nov | USA
Dec | Mellanöstern / Saudi

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Pris:

Medlemspris: 1 495 kr
Icke medlem: 1995 kr
Priset är exklusive moms. I priset ingår tillgång till samtliga Trade Talks under 2022.

I priset ingår tillgång till samtliga Trade Talks under 2022 för hela företaget. Du köper prenumerationen genom att anmäla dig till ett Trade Talks-event. Du är då automatiskt anmäld till alla 6 webinarier. Du kan närsomhelst under året anmäla dig till Trade Talks, priset är alltid detsamma då du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Innan varje webinar kommer de som köpt en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Det går bra att dela länken till kollegor.


Trade Talks by Swedish Chambers är ett initiativ av Sveriges regionala handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län  Mellansvenska Handelskammaren  Handelskammaren Mittsverige  Handelskammaren Mälardalen Norrbottens Handelskammare 

Stockholms Handelskammare  Handelskammaren Värmland  Västerbottens Handelskammare  Västsvenska Handelskammaren  Östsvenska Handelskammaren 

Datum:
22 juni

Tid:
09:00 - 10:30

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till webinar
Anmäl dig här!