Evenemang

Trade Talks: UK

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Den 22 juni fokuserar vi på Storbritannien. Storbritannien är fortsatt efter Brexit en av Sveriges viktigaste handelspartners.

Genom svenska handelskammaren i London ger vi dig en uppdatering kring Storbritanniens utveckling och affärsmöjligheter inom de olika branscher som är på frammarsch. Likaså har vi med oss experter kopplat till Brexit som ger en uppdatering, hur svenska företag påverkas och vad ni behöver tänka på.

PÅ SCEN

Peter Sandberg, Chief Executive, Swedish Chamber of Commerce for the UK
Emma Sävenborg, Brexit lead, Kommerskollegium
Peter Hellman, Expert export- & importteknik, Västsvenska Handelskammaren

TRADE TALKS BY SWEDISH CHAMBERS

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ av Sveriges regionala handelskammare och en serie av kostnadsfria webbinarier som gästas av erfarna experter från vårt världsomspännande nätverk. Genom Trade Talks får du tillgång till de senaste uppdateringarna och analyserna om aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag och organisationer som ger sin bild och lärdomar. Du väljer själv om du vill se dem live eller digitalt i efterhand.

Ta del av 4 marknader under 2022:

22 juni | UK
13 Okt | Sydkorea
10 Nov | USA
16 sep | Finland

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Pris

Trade Talks är kostnadsfritt.

 


Trade Talks by Swedish Chambers är ett initiativ av Sveriges regionala handelskammare

Handelskammaren Jönköpings län  Mellansvenska Handelskammaren  Handelskammaren Mittsverige  Handelskammaren Mälardalen Norrbottens Handelskammare 

Stockholms Handelskammare  Handelskammaren Värmland  Västerbottens Handelskammare  Västsvenska Handelskammaren  Östsvenska Handelskammaren 

Datum:
22 juni

Tid:
09:00 - 10:30

Plats:

Digitalt
anmäl dig nedan
för länk till webinar
Anmäl dig här!