Evenemang

Lunchseminarium – ”Så ska vi exportera Norrbotten”

Många gånger har små och medelstora företag tvingats tacka nej till exportaffärer på grund av att det har saknats finansiering. Almi och EKN arbetar båda med kapitalförsörjning för att satsa på tillväxt och på fler exportaffärer. Både Almi och EKN kommer att presentera hur vi kan stötta era exportaffärer under detta seminarium. Region Norrbotten kommer att presentera möjligheten att söka affärsutvecklingscheckar för exportsatsningar.

 

– Almi ger lån
– EKN underlättar finansiering av rörelsekapital för er exportsatsning och försäkrar kreditrisken i exportaffären – Region Norrbotten erbjuder affärsutvecklingscheckar för exportsatsningar

 

Dessa lösningar kan innebära att det blir lättare att genomföra internationella affärer även när kapitalbehovet ökar på grund av att kunder vill ha längre kredittid eller att ordern är större än tidigare.

 

Vad innebär det här för Ditt företag? Blir det lättare att hitta en ny marknad? Hur kan EKN, Almi och Region Norrbotten skapa trygghet för Ditt företag?

 

Bland andra talar Fredrik Landström och Lina Nordström, rådgivare Almi, Robert Wickman, Regionansvarig EKN (Exportkreditnämnden) och Erika Falk, Region Norrbotten. Du får också lyssna till ett företag som redan har gjort en internationell resa. Välkomna till en förmiddag och lunch som genomsyras av tips, råd och samtal.

 

Dagen arrangeras inom ramarna för Regional Exportsamverkan Norrbotten med aktörerna Almi, Business Sweden, IUC Norr, Enterprise Europe Network via LTU Business, Exportkreditnämden och Norrbottens Handelskammare.

 

Tid: 10 oktober 2019, kl. 11.30 – 13.00
Plats: Almi, Stationsgatan 36 i Luleå
Pris: Kostnadsfritt. Vi bjuder på en lättare lunch, vänligen ange eventuella allergier i din anmälan.
Anmälan: Vi behöver din anmälan senast 7 oktober. OBS! 250 kr debiteras om du anmäler dig och inte deltar utan att avboka. Det kan du göra i bekräftelsemejlet du får efter anmälan!

 

ANMÄLAN

Inbjudan i PDF

 

Varmt välkommen!

Exportsamverkan Norrbotten i samarbete med EKN, ALMI och Region Norrbotten

Datum:
10 oktober

Tid:
11:30 - 13:00