Evenemang

Lunchseminarium med Exportsamverkan Norrbotten- ”Digital signering – Verktyg, praktiska exempel och juridisk giltighet”

”Digitala avtal, det går inte att undkomma detta begrepp idag. Men vad innebär det egentligen och vilken betydelse har det för juridiken? Ett avtal är väl ett avtal?”

 

Signera avtal digitalt är enkelt, smidigt och framförallt tidsbesparande för alla. Elektroniska signeringslösningar minskar manuella processer och optimerar verksamheter. Att lagra dokumentet säkert i molnet är också en vanlig lösning idag. Vad finns det för olika verktyg att tillgå och vad behöver man tänka på för att säkerställa att ett digitalt avtal verkligen är bindande?

 

Välkommen att komma och lyssna på Patrik Svanerudh från Desightech Solutions som presenterar olika verktyg och exempel på digital signering av avtal. Magnus Ericsson från Advokatbyrån Kaiding kommer även prata om digitalt signerat avtal ur ett juridiskt perspektiv.

 

När: onsdag 24:e april,
Tid: kl 11.00-13.00
Var: Kyrkogatan 13, Luleå, våning 3
Kostnad: Föreläsningen är kostnadsfri men vi har en ”No show-avgift” på 195 kr ex moms / person om du inte avbokar din plats vid förhinder. Avbokning sker i så fall via [email protected]
Lunch ingår!

 

KLICKA HÄR FÖR DIN ANMÄLAN

 

Program:

11.00 Norrbottens Handelskammare hälsar välkommen
11.10 Designtech Solutions, Patrik Svanerudh – Olika verktyg och praktiskt exempel på digital signering av avtal
11.50 Advokatbyrån Kaiding, Magnus Ericsson  – Är ett digitalt signerat avtal bindande?
12.30 Frågor & Avslut.

 

Varmt välkommen! 

Exportsamverkan Norrbotten
Business Sweden, Almi, IUC Norr, Enterprise Europe Network via LTU Business, Exportkreditnämden och Norrbottens Handelskammare

 

Exportsamverkan_partners

Datum:
24 april

Tid:
11:00 - 13:00

Plats:

Kyrkogatan 13
kyrkogatan 13
Luleå