Evenemang

Handelsdelegation i Kalifornien

Den 13-17 november arrangeras en handelsdelegation i Kalifornien, USA. Företag inom cleantech-sektorn i Sverige och Finland får chansen att bland annat komma i kontakt med cleantech-företag, potentiella partners, kunder och myndigheter i Kalifornien.

Arrangör är svensk-amerikanska handelskammaren i San Francisco/Silicon Valley och finska handelskammaren i San Diego. Delegationen arrangeras i samband med cleantech-konferensen Green Connections. Handelskamrarna har ett nära samarbete med följande partners: Tillväxtverket, Swedish Cleantech, Vinnova, Energimyndigheten, RISE och Finnish Cleantech. Representanter från dessa organisationer kommer att delta i delegationen. Kostnaden för att delta är begränsad till flyg samt hotellkostnader. Större delen av resan är finansierad av svensk-amerikanska handelskammaren.

Maximal utdelning

Programmet kommer att skräddarsys med intressanta möten, företagsbesök, seminarier, nätverksträffar och paneldiskussioner i San Diego och Silicon Valley utefter de deltagande företagens preferenser och intressen.

Anmälning och kontaktuppgifter:

Anmäl er genom att kontakta Christopher Bratt (SACC San Diego) eller Tina Bragfeldt (SACC SF/SV) direkt enligt nedan. Deadline 8:e oktober.

Christopher Bratt nås på [email protected] eller nummer +1 858 262 1986.

Ni kan även kontakta Robert Forsberg på Norrbottens Handelskammare för mer information: [email protected] 

Datum:
13 - 17 november

Tid:
00:00

Plats:

Kalifornien
-
-