Evenemang

Framtidens Sjöfart

Framtidens Sjöfart arrangeras för sjätte gången den 9 september 2020. Framtidens sjöfart är en viktig mötesplats för en fungerade sjöfart i Norra Europa, där vi samlar aktörer och beslutsfattare inom branschen. När vi nu ställs inför ett förändrat globalt handelsbeteende är det än mer värdefullt att mötas och tillsammans diskutera kommande utvecklingsmöjligheter och utmaningar.

Årets tema är Verkställighet och talare under dagen kommer bland annat att vara Katarina Norén, Generaldirektör Sjöfartsverket, Rikard Engström vd Svensk Sjöfart och Pia Berglund, Nationell Samordnare för inrikes sjöfart och närsjöfart Trafikverket.

Löpande information om dagen hittar du HÄR

Programmet är under bearbetning

 

Datum: 9 september 2020

Plats: Clarion Hotel Sense, Luleå

Tid: kl 10.30-17.00, Registrering från kl 10.00, efterföljande mingel från kl 17.00.

Sista anmälningsdag är 26 augusti. 

Vi ser fram emot din anmälan trots den osäkerhet som nu råder. Vi på Norrbottens Handelskammare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och de riktlinjer som råder gällande Covid-19. Om nuvarande restriktioner ligger kvar under längre tid kan datumet för evenemanget Framtidens Sjöfart komma att flyttas fram. Vi håller er uppdaterade och avvaktar med fakturering till dess att vi med säkerhet vet när evenemanget blir av.

 

Partners:

 

 

Datum:
9 september

Tid:
10:30 - 18:00

Plats:

Clarion Sense Hotel i Luleå
Skeppsbrogatan 34
Luleå
Anmäl dig här!