Trade Talks by Swedish Chambers

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ av Sveriges regionala handelskammare och en serie av kostnadsfria webbinarier som gästas av erfarna experter från vårt världsomspännande nätverk.

Genom Trade Talks får du tillgång till de senaste uppdateringarna och analyserna om aktuella marknader. Det sker i dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag och organisationer som ger sin bild och lärdomar. Du väljer själv om du vill se dem live eller digitalt i efterhand.

 

Ta del av våra tidigare Trade Talks by Swedish Chambers:
Trade Talks UK – Västsvenska Handelskammaren, Juni 2022
Trade Talks China – Stockholms Handelskammare, November 2022
Trade Talks USA – Östsvenska Handelskammaren, November 2022

 

Kommande Trade Talks by Swedish Chambers:
Trade Talks Finland – Norrbottens Handelskammare, December 2022

 

Trade Talks by Swedish Chambers - GO FINLAND!

 

Finland är en av Sveriges viktigaste handelspartners. Det geografiska läget och de nära affärsrelationerna mellan länderna skapar stora möjligheter för svenska företag som vill etablera sig på den finska marknaden.

Finland är en av de viktigaste marknaderna för Sverige. Vi har under lång tid haft starka affärsrelationer länderna emellan, och på många områden är våra näringsliv integrerade med varandra. Detta är till fördel för svenska företag som vill utforska den finska marknaden, då tröskeln för marknadsetablering är låg.

Globalt sett är Finland starka inom teknik och innovation, vilket skapar en bredd av affärsmöjligheter inom flera olika sektorer. Svenska produkter och tjänster är uppskattade, och Sverige har tack vare den geografiska närheten och den nordiska gemenskapen en konkurrensfördel gentemot andra länder.

Under webbinariet kommer experter från ledande organisationer att berätta om den finska marknaden samt vad man som svenskt företag ska tänka på när man vänder blicken österut.

Datum: Fredag 16 december 2022
Tid: kl. 9:00-11:00
Pris: Webbinariet är kostnadsfritt
Program och anmälan: Läs mer och registrera dig här!

Experter som talar