Evenemang

Välkommen till en dag med fokus på internationalisering!

Under dagen erbjuds du att ta del av kompetenshöjande fakta inom tre områden kopplat till internationalisering. Du anmäler dig till den del som intresserar dig och är självklart välkommen att delta hela dagen:

• Import – Handelskammaren ger dig kompetenshöjande fakta samt att du i workshop-format får arbeta med frågor kopplat till import.

• Mingellunch med inslag av finansieringsalternativ för internationalisering.

• Export – Business Sweden ger dig kompetenshöjande fakta och du får i workshop-format arbeta med den egenanalys du fyllt i inför aktiviteten (mailas till dig i och med din anmälan till aktiviteten).

Under dagen ges du möjlighet att mingla med arrangörerna samt andra inbjudna aktörer och utställare. I samband med din deltagaranmälan uppger du om du under dagen vill prata enskilt med någon av aktörerna på plats. Ta chansen att ta reda på vilket rådgivningsstöd och vilka finansieringsalternativ som finns att få för just din satsning på internationalisering!

Program:

Import kl. 08:30 – 11:30
Mingellunch och finansiering kl. 11:30 – 13:00 Export kl. 13:00 – 16:00
Öppen tidsbokning med arrangörer, finansiärer och utställare kl. 16:00 – 17:00 

 

Dagen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch. Anmäl dig  senast den 20 oktober.

Glöm inte att ange eventuella kostallergier.

ANMÄL DIG HÄR! 

 

Klicka här för att ta del av inbjudan den 27 oktober i pdf

 

Dagen arrangeras av Almi Nords projekt Triumf i samverkan med Business Sweden, LTU Business/EEN, IUC PEGIN XL och Norrbottens Handelskammare.

 

 

 

VÄLKOMMEN!

Datum:
27 oktober

Tid:
08:30 - 17:00

Plats:

Vineyard Event & Konferens Björsbyn
Björngårdsvägen 4
97596 Luleå