Evenemang

Lunchseminarium ”Ledarskap i en uppkopplad värld”

Välkommen till ett inspirerande lunchseminarium på temat ”Ledarskap i en uppkopplad värld”

 

karin-zingmark

 

Karin Zingmark har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, nu senast som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till “Maxa Snacket”, som bland annat lyfts av DN som en av de mest läsvärda managementböckerna just nu, och kommer till Luleå för att inspirera på temat kommunikativt ledarskap. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi.
I en omvärld präglad av digitalisering och ständig förändring måste företag bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen utanför, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld. Karin Zingmark delar med sig av konkreta tips och råd för hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i en uppkopplad värld.

 

När: tisdag den 15:e januari kl 11.30-13.00
Var: Kyrkogatan 13, Luleå
Kostnad: Kostnadsfritt. Föreläsningen är kostnadsfri men vi har en ”No show-avgift” på 195 kr ex moms / person om du inte avbokar din plats vid förhinder. Avbokning sker i så fall via [email protected] senast 14:e januari.

Lunch ingår!

ANMÄL DIG HÄR!

 

Varmt välkomna!
Norrbottens Handelskammare

Datum:
15 januari

Tid:
11:30 - 13:00

Plats:

Norrbottens Handelskammare
Kyrkogatan 13
Luleå