Evenemang

East West Arena 2017

Nya affärsmöjligheter från öst till väst! 

Näringslivsbolagen i Gällivare, Kiruna och Narvik arrangerar konferensen East West Arena den 12-13 december. Här finns stora möjligheter till nya affärer över gränserna och möjligheter öppnas upp i en stor region där bland andra Finland, Luleå, Kiruna, Gällivare, Narvik, Harstad och Lofoten/Versterålen ingår.

East West Arena är en gränslös mötesplats och kunskapsarena för hela näringslivet. Du kan delta på seminarier, boka egna möten, ställa ut på mässa, mingla och umgås med närmare 200 andra deltagare. Det är här du hittar din nästa kund eller samarbetspartner!

Under konferensen, som smygstartar redan på kvällen den 11 december, finns gott om tid att knyta kontakter, prata affärer och bygga nätverk. Vill du, kan du boka en utställarplats och visa upp din verksamhet. Utställningsytan är i samma lokal som konferensen och fikat är mitt i.

 

Årets teman är bland annat: ”Universiteten som resurser för utveckling och gränsöverskridande samarbeten”, ”Infrastrukturens och kommunikationernas betydelse för utveckling” och ”Kulturella och kreativa näringar bygger attraktiva samhällen”.

 

Läs mer och anmäl dig här. 

 

Datum:
12 - 13 december

Tid:
00:00

Plats:

-
-
Gällivare